office@asociatiaraisa.ro

Despre noi

CINE SUNTEM ?

Asociația Raisa-Dăruiește Speranță a luat naștere din dorința unor părinți de a-și vindeca copilul. Eroina acestei asociații este Raisa, copilul minune care a suferit 16 intervenții chirurgicale înainte de a reuși să învingă și să câștige lupta cu viața, în timpul celei de-a 17-a operații, efectuate cu succes la Istinye Universite Hastanesi Medical Park Gaziosmanpasa din Istanbul.

 

Datele de identificare ale asociației sunt:

Asociația „Raisa—Dăruiește Speranță” înregistrată în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor cu numărul 14/AF/2020, cu sediul în PRAHOVA, ORAȘ BUȘTENI, STR. EROUL CONCIU, NR. 32, CUI 43061370, înregistrată în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor în baza deciziei nr 35763/17.12.2020, reprezentată de Ionescu Liliana, contact 0721875779

 

MISIUNEA ASOCIAȚIEI

Raisa este bine acum. Scopul inițial al asociației a fost atins, acum vrem să ajutăm și alte persoane cu probleme medicale să beneficieze de serviciile și tehnologia oferite de Istinye Universite Hastanesi Medical Park Gaziosmanpasa din Istanbul.

 

VIZIUNEA ASOCIAȚIEI

Asociația „Raisa-Dăruiește Speranță” a încheiat un parteneriat de servicii medicale pentru o perioadă de 2 ani cu Istinye Universite Hastanesi Medical Park Gaziosmanpasa din Istanbul. Este vorba despre un contract de exclusivitate, iar pacienții care ajung la acest spital prin Asociația “Raisa-Dăruiește Speranță” beneficiază de un discount de 20% din totalul costurilor medicale, de tehnologie medicală de ultimă generație, translator (însoțitor permanent) în toată perioada de ședere în Turcia, ajutor în ceea ce privește organizarea transportului România-Turcia.

 

OBIECTIVELE ASOCIAȚIEI

 

Obiectivele pe termen scurt ale asociației sunt:
· identificarea unor cazuri medicale
· strângerea de fonduri pentru a susține cheltuielile investigațiilor și/sau intervențiilor, plus cheltuieli de logistică și transport. Acestea pot proveni din: sponsorizări companii private, donații persoane fizice, servicii oferite gratuit de companii.
· încheierea de parteneriate strategice cu asociații non-profit și alte organizații în vederea desfășurării activității.
· promovarea pe plan național și internațional a asociației și atragerea de noi parteneri.

 

Obiectivele pe termen lung sunt creșterea conștientizării în rândul oamenilor referitor la importanța întrajutorării celor mai puțin norocoși, dezvoltarea unui parteneriat de lungă durată cu spitalul Istinye Universite Hastanesi Medical Park Gaziosmanpasa din Istanbul, susținerea de către medicii din Turcia de conferințe medicale în colaborare cu medicii din România, cooptarea medicilor de la Istinye Universite Hastanesi Medical Park Gaziosmanpasa din Istanbul într-un program de consultații de diagnoză în România.

Acord – contract cu beneficiarul
Contract de sponsorizare

Contract de sponsorizare

ACORD GDPR ASOCIATIE

ACORD GDPR ASOCIATIE